Poster hanger eik

Velg størrelse (Størrelseskart)

51 cm 225 kr

På lager

- Levering: 2-5 dager

Produktbeskrivelse

En pen og enkel plakathenger i eik, som rammer inn plakaten din på en stilren måte. Rammelisten holdes sammen av magneter, og det følger med en løs svart lærreim, slik at du selv kan bestemme lengden. Du får også 4 veggskruer og 4 universalplugger som du kan bruke hvis du vil skru fast listene i veggen.
Plakathengere er et perfekt alternativ til rammer og kan med sin enkle design pynte opp hjemmet ditt på et helt nytt nivå. Skru inn festeringene i de ferdigborede hullene på oversiden av listen. Du kan justere plasseringen ved å knyte fast lærreimen i ringene i ønsket lengde.

Om plakatene våre

Plakathengere brukes av designere, fotografer og kunstnere over hele verden. Plakathengere er et perfekt alternativ til rammer og kan med sin enkle design pynte opp hjemmet ditt på et helt nytt nivå. Våre plakathengere i tre holder svært høy kvalitet og er laget av treverk fra europeiske skoger. Skru inn festeringene i de ferdigborede hullene på oversiden av listen. Du kan justere plasseringen ved å knyte fast lærreimen i ringene i ønsket lengde.

Dear Sam er åpen som vanlig uten avbrudd. Les vårt respons på covid-19