BLACK WEEK: Opptil 30 % rabatt og poster på kjøpet!

I dag får du motivet Refurbished Matisse 1 30x40 på kjøpet, du legger det enkelt til i kassen!

Velg størrelse (Størrelseskart)

50 x 70 cm 229 kr 160 kr

Legg til ramme

Laster rammer...

På lager

- Levering: 2-5 dager

White Palm Leaf Poster -30%

Produktbeskrivelse

Klassisk svarthvit fotokunst er alltid populært å ha på veggene, uansett interiør. Skap ditt eget botaniske galleri med et tropisk motiv som White Palm Leaf-plakaten. Palmebladet kan fint kombineres med fotokunsten vår, og gjerne med abstrakte og nonfigurative plakater, for å oppnå større kontrast på bildeveggen din. Plakaten passer i svart eller hvit ramme eller eikeramme.
Plakaten har en matt finish og er trykt på 240 g aldersbestandig papir av høyeste kvalitet. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel.

White Palm Leaf poster in the wild

Om plakatene våre

Alle våre plakater trykkes på 240 g Multidesign Smooth White, som er et ubestrøket papir av høy kvalitet fra den franske papirprodusenten Clairefontaine. Papiret er arkivbestandig, dvs. at det ikke gulner med tiden. Miljøet er viktig for oss i Dear Sam. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel for ansvarlig skogbruk. Trykkeriene våre er 100 % klimanøytrale, og all produksjon av plakater er miljømerket med Svanen. Les mer om FSC og EU Ecolabel her.

Kvalitet

Alle plakatene våre kvalitetsikres før levering. Hvis det mot formodning skulle oppstå et problem, ber vi deg kontakte kundeservice.