BLACK WEEK: Opptil 30 % rabatt og poster på kjøpet!

I dag får du motivet Refurbished Matisse 1 30x40 på kjøpet, du legger det enkelt til i kassen!

Velg størrelse (Størrelseskart)

50 x 70 cm 229 kr 160 kr

Legg til ramme

Laster rammer...

På lager

- Levering: 2-5 dager

WANDERER Poster -30%

Produktbeskrivelse

En herlig plakat i form av en vintage-annonse for en sykkel som formidler både en klassisk og nyskapende følelse. Hvem vil ikke ha en klassisk sykkel med ballongdekk og uten kjede? Denne plakaten med en sykkelannonse gir en deilig vintagefølelse. Wanderer er en plakat skapt med et flott svarthvitt trykk som får bildet til å skille seg ut.
Plakaten har en matt finish og er trykt på 240 g aldersbestandig papir av høyeste kvalitet. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel.

WANDERER poster in the wild

Om plakatene våre

Alle våre plakater trykkes på 240 g Multidesign Smooth White, som er et ubestrøket papir av høy kvalitet fra den franske papirprodusenten Clairefontaine. Papiret er arkivbestandig, dvs. at det ikke gulner med tiden. Miljøet er viktig for oss i Dear Sam. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel for ansvarlig skogbruk. Trykkeriene våre er 100 % klimanøytrale, og all produksjon av plakater er miljømerket med Svanen. Les mer om FSC og EU Ecolabel her.

Kvalitet

Alle plakatene våre kvalitetsikres før levering. Hvis det mot formodning skulle oppstå et problem, ber vi deg kontakte kundeservice.