✓ OPPTIL 25% RABATT* ✓ GRATIS LEVERING OVER 899,- (GJELDER IKKE PÅ MØBLER)

*Gjelder for plakater og utvalgte rammer, t.o.m. 1/30
 

Vintage

Klassisk og tidløshet er stikkord for samlingen vår av vintage-plakater. En plakat med vintage-motiv passer perfekt som en personlig touch på bildeveggen på hytta eller det bohemske, klassiske eller retroinspirerte hjemmet. Her har vi samlet plakater med urter, blomster, dyr og arkitektur i retrostil som gir hjemmet ditt en koselig atmosfære. Plakatene er inspirert av gamle malerier av dyr og planter, samt møbler og dekorasjon i ekte vintage-stil.

70 artikler

Viser 48 av 70

Kjøp vintageplakater på nettet hos Dear Sam!

Vi har samlet, restaurert og bragt fram plakater med vintagemotiver for alle hjem. Plakater med urter og blomster i retrostil gir et rom en hjemmekoselig atmosfære, selv om hjemmet ditt er moderne eller retroinspirert. Motivene fra den tiden kan være alt fra et illustrerende uttrykk i form av pedagogiske motiver av planter og dyr, til eldre fotografier med høye kontraster. Uansett elsker vi og er inspireres av estetikken fra fortiden.

Illustrasjonsmotivene som vi bruker til vår nye produksjon av vintage-plakater har ofte hatt formålet å utdanne. Før fotograferingsteknikken benyttet man illustrasjoner og malerier til å spre kunnskap om verden og dens arter. Derfor er dyr og planter vanlige og tilbakevendende motiver. Arbeidet som datidens kunstnerne la ned for å produsere disse illustrasjonene gjenspeiles i kvaliteten, og det er også derfor disse motivene fremdeles blir verdsatt og bevart.

Plakatene våre er inspirert av vintagemøbler og dekorasjon, ikke faktiske vintagetrykk. I motesammenheng hevdes det noen ganger at klær må være minst 25 år gamle for å bli kalt vintage. Når det gjelder fotografering, kaller man ofte et bilde for en repro og da referer man til nyproduksjon av nyproduksjon av fotografier basert på en eldre original.

Dekorer vintage plakater

Vi tilbyr et stort antall vintage-trykk i forskjellige varianter, slik at du kan finne det du liker! Det spiller ingen rolle om hjemmet ditt er moderne eller retroinspirert, bland gammelt og nytt og skap en personlig touch. Bildeveggene blir bare bedre hvis motivene blandes. Kjøp retro- og vintagebilder på nettet hos Dear Sam

Retroplakater

Det er forskjell på retro- og vintageplakater. Begge stilene har en tidligere tidsperiode som en fellesnevner. Retro kalles ting som er produsert på nytt som tydeligvis er inspirert av en tidligere tidsperiode, mens vintage er noe som er produsert i en bestemt tidsperiode. Begge er imidlertid klare stiler: Vintagestil pleier å være mer romantisk eller boho, gjerne fra 20-30-tallet eller tidligere, mens Retro vanligvis fargerike mønstre hentet fra 50-60-70-tallet.

loading
loading
loading
loading
loading