✓ OPPTIL 25% RABATT* ✓ GRATIS LEVERING OVER 899,- (GJELDER IKKE PÅ MØBLER)

*Gjelder for plakater og utvalgte rammer, t.o.m. 1/31
 

Kjøkken

Få kulinarisk inspirasjon med en plakat på kjøkkenet! Her finner du bl. a. plakater med grønnsaker, frukt og kaffe, både som fotokunst og som illustrasjoner. Hvis du kombiner med et passende tekstbilde, kommer kjøkkenet til å bli det nye favorittrommet ditt!

60 artikler

Viser 48 av 60

Kjøkkenbilder

Å dekorere med bilder på kjøkkenet blir stadig mer populært - kjøkkenet er tross alt et rom der du oppholder deg mye av den tiden du er våken! Selvfølgelig bør man da dekorere med flotte plakater, eller hvorfor ikke sette opp en hel bildevegg? Plakater med grønnsaker, frukt og kaffe egner seg spesielt godt som bilder på kjøkkenet. Hos oss på Kjære Sam finner du et stort utvalg av vakre plakater for kjøkkenet; fotokunst i både farger og sort-hvitt, unike akvarellmotiver og stilige tekstbilder - slik at du kan finne en plakat som passer akkurat for deg og ditt kjøkken!

Stilige plakater til kjøkkenet

Gjør matlagingen morsommere med våre stilige plakater for kjøkkenet! Det blir garantert triveligere å være på kjøkkenet når du er omgitt av vakker kunst! Kjøkkenet skal jo ikke være et rom hvor du bare lager mat. Det skal også være et rom der du vil være, omgås, prate og le. Gjør kjøkkenet ditt mer hjemmekoselig med våre unike plakater for kjøkkenet!

Bli inspirert av kjøkkenbildene våre

Føler du at kjøkkenet ditt er enkelt og kjedelig? Gi det liv ved hjelp av de fargerike plakatene som vi har for kjøkkenet! Velg mellom frukt, grønnsaker, urter, fisk og kart over vindistriktene. Finn en plakat som passer perfekt til akkurat ditt kjøkken, og kjenn hvordan det plutselig ble mye triveligere å lage mat!

loading
loading
loading
loading
loading