AKKURAT NÅ: 25% rabatt på plakater

Til og med 8/3

Velg størrelse (Størrelseskart)

50 x 70 cm 199 kr

Legg til ramme

Laster rammer...

På lager

- Levering: 2-6 dager

The Letter Y Poster

Produktbeskrivelse

Enkelheten og skrifttypen i fokus gjør at denne printen av bokstaven Y passer i de fleste hjem! The Letter Y-plakaten passer i de aller fleste rammer. Gjør veggene dine mer levende med inspirerende motiver og prints som gjør en forskjell i hjemmet ditt. Eksperimenter med form, farge, motiv og plassering.
Plakaten har en matt finish og er trykt på 240 g aldersbestandig papir av høyeste kvalitet. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel.

Slik pynter kundene våre

Om plakatene våre

Alle våre plakater trykkes på 240 g Multidesign Smooth White, som er et ubestrøket papir av høy kvalitet fra den franske papirprodusenten Clairefontaine. Papiret er arkivbestandig, dvs. at det ikke gulner med tiden. Miljøet er viktig for oss i Dear Sam. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel for ansvarlig skogbruk. Trykkeriene våre er 100 % klimanøytrale, og all produksjon av plakater er miljømerket med Svanen. Les mer om FSC og EU Ecolabel her.

Kvalitet

Alle plakatene våre kvalitetsikres før levering. Hvis det mot formodning skulle oppstå et problem, ber vi deg kontakte kundeservice.