AKKURAT NÅ: 25% RABATT PÅ PLAKATER

Til og med 25/10
Premium Selection

Velg størrelse (Størrelseskart)

50 x 70 cm 229 kr 172 kr

Legg til ramme

Laster rammer...

På lager

- Levering: 2-5 dager

Sun Hits My Face Poster -25%

Produktbeskrivelse

Denne abstrakte plakaten er en eksplosjon av farger som passer best i et minimalistisk hjem med hvite vegger. Denne posteren kan lett kombineres med svarthvit fotokunst for å live opp en monokrom vegg. Passer best med hvit eller svart ramme!
Plakaten har en matt finish og er trykt på 240 g aldersbestandig papir av høyeste kvalitet. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel.

Sun Hits My Face poster in the wild

Om plakatene våre

Alle våre plakater trykkes på 240 g Multidesign Smooth White, som er et ubestrøket papir av høy kvalitet fra den franske papirprodusenten Clairefontaine. Papiret er arkivbestandig, dvs. at det ikke gulner med tiden. Miljøet er viktig for oss i Dear Sam. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel for ansvarlig skogbruk. Trykkeriene våre er 100 % klimanøytrale, og all produksjon av plakater er miljømerket med Svanen. Les mer om FSC og EU Ecolabel her.

Kvalitet

Alle plakatene våre kvalitetsikres før levering. Hvis det mot formodning skulle oppstå et problem, ber vi deg kontakte kundeservice.