Unike plakater på nett!

Gratis frakt på alle ordre over 499,-

Levering - 2-6 dager

90 dager åpent kjøp

 • Norge

  🌼 AKKURAT NÅ: 30% rabatt på plakater* 🌼

  *Når du kjøper for minst 395 kr, gjelder t.o.m 14/5

  Velg størrelse (Størrelseskart)

  50 x 70 cm 229 kr

  Legg til ramme

  Laster rammer...

  På lager

  - Levering: 2-6 dager

  Setting Sun Rocks Cutout Poster

  Produktbeskrivelse

  Setting Sun Rocks Cutout er en plakat for deg som liker abstrakt og nonfigurativ kunst. Denne plakaten gir en moderne følelse til veggen din og er et perfekt motiv å komponere med i ditt personlige galleri. Roter plakaten på veggen og bestem selv hvordan kunsten vår skal tolkes.
  Plakaten har en matt finish og er trykt på 240 g aldersbestandig papir av høyeste kvalitet. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel.

  Slik pynter kundene våre

  Om plakatene våre

  Alle våre plakater trykkes på 240 g Multidesign Smooth White, som er et ubestrøket papir av høy kvalitet fra den franske papirprodusenten Clairefontaine. Papiret er arkivbestandig, dvs. at det ikke gulner med tiden. Miljøet er viktig for oss i Dear Sam. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel for ansvarlig skogbruk. Trykkeriene våre er 100 % klimanøytrale, og all produksjon av plakater er miljømerket med Svanen. Les mer om FSC og EU Ecolabel her.

  Kvalitet

  Alle plakatene våre kvalitetsikres før levering. Hvis det mot formodning skulle oppstå et problem, ber vi deg kontakte kundeservice.