Unike plakater på nett!

Gratis frakt på alle ordre over 499,-

Levering - 2-6 dager

90 dager åpent kjøp

loading
 • Norge

  AKKURAT NÅ: 30% RABATT PÅ PLAKATER*

  *Når du handler for minst 295 kroner, til og med 22/9

  Natur & Landskap Plakater

  Speilblanke innsjøer, karrige klipper og svaiende palmer - blant plakatene våre med naturmotiver finner du en salig blanding av landskap, steder og naturfenomener. Plakater med stille hav og skoger med tåke skaper harmoni, mens motiver som Hogwartsekspressen og Golden Gate Bridge tar verden inn i stuen din. Plakatene våre fra naturen står perfekt til hverandre, eller til en plakat fra den botaniske kategorien vår.

  142 artikler

  Viser 48 av 142

  Dekorer med naturplakater

  Å dekorere med naturplakater er en fin måte å tilføre liv og dybde i et rom. Gi rommet en følelse av salt hav, barskoger, eller palmer som svaier i vinden. Plakater med naturmotiver gjør seg godt både som enkeltbilder eller som en del av en større bildevegg. Kombiner gjerne en plakat med naturmotiver sammen med et tekstbilde for å sette ord på naturmotivets stemning.

  La deg inspirere av plakater med natur og landskap

  Vakre plakater med natur og landskap er en stadig aktuell trend som passer bra i alle hjem. Grønne skoger, blanke innsjøer og varm sand gir en harmonisk og beroligende følelse, mens snødekte fjell, karrige klipper og stormfulle bølger gir en spennende og dramatisk stemning.

  Naturplakater i sort-hvitt

  Plakatene våre i sort-hvitt med natur og landskap gir hjemmet ditt en elegant og klassisk følelse. Naturplakater i sort-hvitt er enkle å matche med de fleste andre plakater, og har en selvskreven plass på en bildevegg. Hos oss på Dear Sam finner du naturplakater i sort-hvitt med hav, fjell, båter, palmer og fyrtårn. Finn en plakat med natur og landskap som er akkurat din favoritt, og ram den inn med en av våre stilige kvalitetsrammer.

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading