✓ OPPTIL 25% RABATT* ✓ GRATIS LEVERING OVER 899,- (GJELDER IKKE PÅ MØBLER)

*Gjelder for plakater og utvalgte rammer, t.o.m. 1/31
 

Musikk

Musikk gjør livet morsommere! Hvis du, akkurat som oss, elsker musikk, kommer du til å elske plakatene våre med lydbølger fra kjente sanger! Disse unike plakatene er laget eksklusivt av oss på Dear Sam og finnes ikke noe annet sted! Her finner du plakater med ikoniske musikere som Bob Dylan og David Bowie, men også nyere artister som Avicii og Rihanna!

15 artikler

Kjøp musikkplakatene dine hos Dear Sam

Vi i Dear Sam er stolte av å tilby et helt unikt utvalg av plakater med sanger fra kjente artister! Her finner du plakater med singer-songwriters som Bob Dylan, rocklegender som Bruce Springsteen og Rolling Stones, vår alles kjære Håkan Hellström og internasjonale popikoner som Madonna og Rihanna.

Unike plakater med lydbølger

De unike musikkplakatene kan man kun kjøpe hos oss i Dear Sam! Motivene er skapt fra sangenes lydbølger, som danner et imponerende mønster i farger eller sort-hvitt. Kjøp en plakat med lydbølger fra akkurat din favorittsang og la den lyse opp hjemmet ditt!

Plakater med musikk

Hvis du elsker både musikk og kunst, vil du elske musikkplakatene våre! Musikk gjør livet morsommere - og musikk i kunstform gjør hjemmet morsommere! Kjøp din plakat med musikk og føl hvordan du får lyst til å danse hver gang du ser på bildet ditt!

loading
loading
loading
loading
loading