Unike plakater på nett!

Gratis frakt på alle ordre over 499,-

Levering - 2-6 dager

90 dager åpent kjøp

loading
 • Norge

  AKKURAT NÅ: 30% RABATT PÅ PLAKATER*

  *Når du handler for minst 295 kroner, til og med 20/10

  Musikk Plakater

  Musikk gjør livet morsommere! Hvis du, akkurat som oss, elsker musikk, kommer du til å elske plakatene våre med lydbølger fra kjente sanger! Disse unike plakatene er laget eksklusivt av oss på Dear Sam og finnes ikke noe annet sted! Her finner du plakater med ikoniske musikere som Bob Dylan og David Bowie, men også nyere artister som Avicii og Rihanna!

  Kjøp musikkplakatene dine hos Dear Sam

  Vi i Dear Sam er stolte av å tilby et helt unikt utvalg av plakater med sanger fra kjente artister! Her finner du plakater med singer-songwriters som Bob Dylan, rocklegender som Bruce Springsteen og Rolling Stones, vår alles kjære Håkan Hellström og internasjonale popikoner som Madonna og Rihanna.

  Unike plakater med lydbølger

  De unike musikkplakatene kan man kun kjøpe hos oss i Dear Sam! Motivene er skapt fra sangenes lydbølger, som danner et imponerende mønster i farger eller sort-hvitt. Kjøp en plakat med lydbølger fra akkurat din favorittsang og la den lyse opp hjemmet ditt!

  Plakater med musikk

  Hvis du elsker både musikk og kunst, vil du elske musikkplakatene våre! Musikk gjør livet morsommere - og musikk i kunstform gjør hjemmet morsommere! Kjøp din plakat med musikk og føl hvordan du får lyst til å danse hver gang du ser på bildet ditt!

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading