Unike plakater på nett!

Gratis frakt på alle ordre over 499,-

Levering - 2-6 dager

90 dager åpent kjøp

loading
 • Norge

  AKKURAT NÅ: 30% RABATT PÅ PLAKATER*

  *Når du handler for minst 295 kroner, til og med 22/9

  Fashion Plakater

  Du vil bli inspirert av moteplakatene våre med Coco Chanel, Prada og andre kjente motehus! Her finner du alt fra en plakat med en elegant art line fra catwalken, sort-hvite moteplakater og til unike akvarellmotiver. Match disse eksklusive plakatene med sprø tekstbilder, sett hælene i taket og føl hvordan modisten i deg blir vekket til live!

  39 artikler

  Viser 39 av 39

  Dekorer med moteplakater

  Moteplakatene vil skape en elegant og eksklusiv atmosfære i hjemmet ditt. Vi har samlet plakater med kjente designere og motevarehus, slik at du kan finne akkurat din favoritt. Velg mellom blant annet Prada, Coco Chanel, Louis Vuitton og YSL og lag din helt egen bildevegg med moteplakater.

  Her finner du også akvarellplakater med moteinspirerte motiver som parfymeflasker og stilethæler. Disse vakre plakatene med de myke akvarellfargene er et fint supplement til tekstbilder og sort-hvitt-plakater. Hvis du er en fan av catwalken og berømte modeller, vil du elske våre line-art-plakater med modeller som Kate Moss, Naomi Campbell og Gigi Hadid.

  Sort-hvite moteplakater

  Sort-hvite moteplakater passer perfekt både i større bildevegger og som enkeltbilder. Her finner du blant annet motiver fra den unike butikken Prada Marfa, som ligger midt i Texas-ørkenen. Denne Prada-butikken er ikke en åpen butikk, men er skapt som en kunstnerisk installasjon, selv om det finnes ekte Prada-produkter i butikkvinduet.

  Du vil bli inspirert av våre sort-hvite plakater av modeller, med fokus på klær, design og sminke. Uansett hvilke moteplakater du velger, vil de gjøre hjemmet ditt til et elegant og vakkert sted, påvirket av klassiske motehus, tidløs design og vakre detaljer!

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading