Unike plakater på nett!

Gratis frakt på alle ordre over 499,-

Levering - 2-6 dager

90 dager åpent kjøp

loading
 • Norge

  NEW YEAR SALE: 30% RABATT PÅ PLAKATER & 10% RABATT PÅ RAMMER*

  *Når du handler for minst 295 kroner, t.o.m. 1/18
   

  Plakater med Dyr

  Plakater med dyr og insekter er en stadig aktuell trend som skaper et spennende og levende inntrykk i hjemmet ditt. Blant dyreplakatene våre finner du fotokunst, vintagemotiver, illustrasjoner og unike plakater i akvarellfarger. Det finnes plakater med løver, elefanter, øyenstikkere, sommerfugler og mange andre dyr. Velger du en plakat i sort-hvitt, vil det gi en følelse av ren stil, og velg et motiv i farger hvis du vil gi rommet et fargeklikk. Ram inn med eikerammene våre. De gir en naturlig og bohemsk stil.

  148 artikler

  Viser 48 av 148

  Kjøp plakater med dyr hos Dear Sam

  Plakater med dyr og insekter gjør hjemmet ditt spennende og levende. Vi har et stort utvalg av motiver med dyr og insekter fra forskjellige kontinenter og land. Dyrebilder kan enten skape en harmonisk eller en intens atmosfære i hjemmet ditt, avhengig av hvilket dyr det er og hvordan bildet er designet. Vi tilbyr både sort-hvite plakater og plakater i farger, med dyrene i deres naturlige omgivelser, fotografert i kontrastfulle profiler eller malt som fargerike illustrasjoner.

  Tegnede bilder av dyr

  Å male illustrasjoner av dyr var lenge en populær måte å framstille dyr på før den fotografiske kunsten slo gjennom. Illustrasjonene var tidligere den eneste måten å vise hvordan dyr og insekter faktisk så ut og hvilke farger de hadde. Denne kunstformen har nå utviklet seg fra å bare ville produsere dyrenes virkelige utseende, til det faktum at man i dag kan male dyr på en mer fantasifull måte, med sterkere farger, andre proporsjoner og et mer lekent utseende. Vi er stolte av den blandede samlingen av dyreplakater, som inneholder både vintage-plakater med dyremotiver og moderne illustrasjoner av dyr.

  Dyrebilder

  Plakater med dyr passer godt på bildevegger, men også som frittstående bilder. Lag et spesielt tema for bildeveggen din med dyr fra Afrikas savanner, vakre sommerfugler eller forskjellige fugler i vintage stil. Kombiner dyrefotografiene med fotokunst av natur og landskap og du får følelsen av et spesielt naturmiljø. De malte dyrebilder med bokstaver er perfekte for barnerommet og er malt med jordfarger for å gi et naturlig inntrykk. Disse dyrebildene har også et pedagogisk formål; de kombinerer med hverandre for å skape forståelse for bokstaver og dyr som begynner med disse bokstavene.

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading