Dark Sport Horse Poster -30%

Velg størrelse (Størrelseskart)

50 x 70 cm 229 kr 160 kr

Legg til ramme

Laster rammer...

På lager

- Levering: 2-5 dager

(Bare plakat, ingen ramme)

Produktbeskrivelse

Forholdet mellom hest og menneske er like mangefasettert som det er spennende og urgammelt. Dark Sport Horse-plakat av en arabisk fullblodshest, et svarthvitt foto som utstråler styrka og smidighet. En stiligere hest må man lete lenge etter! Skap en koselig stemning med dyremotiver på din bildevegg. Settes gjerne sammen med abstrakte og grafiske mønstre for å skape kontrast, eller heng posteren Dark Sport Horse solo for å gjøre den mer virkningsfull.
Plakaten har en matt finish og er trykt på 240 g aldersbestandig papir av høyeste kvalitet. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel.

Dark Sport Horse poster in the wild

Om plakatene våre

Alle våre plakater trykkes på 240 g Multidesign Smooth White, som er et ubestrøket papir av høy kvalitet fra den franske papirprodusenten Clairefontaine. Papiret er arkivbestandig, dvs. at det ikke gulner med tiden. Miljøet er viktig for oss i Dear Sam. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC og EU Ecolabel for ansvarlig skogbruk. Trykkeriene våre er 100 % klimanøytrale, og all produksjon av plakater er miljømerket med Svanen. Les mer om FSC og EU Ecolabel her.

Kvalitet

Alle plakatene våre kvalitetsikres før levering. Hvis det mot formodning skulle oppstå et problem, ber vi deg kontakte kundeservice.

Dear Sam er åpen som vanlig uten avbrudd. Les vårt respons på covid-19