✓ OPPTIL 25% RABATT* ✓ GRATIS LEVERING OVER 899,- (GJELDER IKKE PÅ MØBLER)

*Gjelder for plakater og utvalgte rammer, t.o.m. 1/31
 

Barneplakater

Finn en perfekt plakat til barnerommet hos oss på Dear Sam! Vi har et stort utvalg av illustrasjoner, dyreplakater og tekstbilder for barn. Våre barneplakater er laget for å bidra med farge og glede på barnerommet. Noen plakater har også et pedagogisk formål, der en bokstav kombineres med et dyr som begynner med den bokstaven. Velg mellom plakater i akvarell, sort-hvitt-bilder med søte dyr og verdenskart for barn. Vi er stolte av å kunne tilby et stort utvalg av barneplakater med unike dyr, slik at barnet kan velge sitt eget favorittdyr som et bilde på rommet sitt.

105 artikler

Viser 48 av 105

Plakater for barn

Våre plakater for barn består av morsomme og søte motiver. Vi har satset på å ta fram en spredt samling plakater med alt fra søte illustrasjoner, pedagogiske bilder til fantastisk fotokunst. Plakater er sannsynligvis den enkleste delen når du skal innrede et barnerom, da de forbedrer rommet og virkelig bidrar til den lekne atmosfæren i et interiør.

Plakater for barnerom

Å dekorere barnerommet er et morsomt, men vanskelig prosjekt. Plakater bidrar til den ekstra atmosfæren og lekenheten som et barnerom trenger. Bland pedagogiske bilder, bokstaver, illustrasjoner eller bilder av dyr for å få det levende barnerommet.

loading
loading
loading
loading
loading