✓ OPPTIL 25% RABATT* ✓ GRATIS LEVERING OVER 899,- (GJELDER IKKE PÅ MØBLER)

*Gjelder for plakater og utvalgte rammer, t.o.m. 1/31
 

Om Dear Sam

Vår visjon

Å skape kunst som gjør en forskjell. Dear Sam ble startet ut fra en kjærlighet til kunsten og en lengsel etter å inspirere, forandre og utfordre. Vi vil med enkle midler få deg til å elske hjemmet ditt og skape vakre miljøer med ditt helt egne personlige galleri. Kunst som gjør en forskjell for deg.

Vår metode

Vi er ikke et tradisjonelt galleri, vi lager all kunsten vår selv. Vi er til for deg som elsker kunst, innredning, design og mote. Vi er til for deg som ikke er redd for å oppdage det forutsigbare i det uforutsigbare. Vi er til for deg som vil være med på de siste trendene innen innredning, mote og design. Vi er til for deg som vil pynte opp veggene dine. Dear Sam tilbyr et unikt utvalg plakater, prints og rammer. Fra svarthvit fotokunst til abstrakte penselstrøk. Fra det øyeblikket du ankommer nettsiden vår, til bestillingen er levert, har vi en klar målsetting: Å overgå forventningene dine i alle ledd. Som en del av vårt arbeid har vi bl.a. satt sammen en rekke unike pakker. Alt for å kunne levere produkter av høyeste kvalitet sikkert og raskt til deg.

Kvalitet som gjør en forskjell

Vi vet at kvalitet gjør en forskjell. Alle våre plakater trykkes på 240 g Multidesign Smooth White, som er et ubestrøket papir av høy kvalitet fra den franske papirprodusenten Clairefontaine. Papiret er arkivbestandig, dvs. at det ikke gulner med tiden. Vi trykker plakatene våre ved noen av Europas mest moderne trykkpresser for alltid å kunne levere et førsteklasses resultat. Rammene våre er laget i Sverige av fingerskjøtt tørket fure eller eik.

Miljøarbeid som gjør en forskjell

Miljøet er viktig for Dear Sam. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC for ansvarlig skogbruk, og med EU Ecolabel. Trykkeriene våre er 100 % klimanøytrale, og all produksjon av plakater for dearsam.com er miljømerket med Svanen. Alle våre unikt utarbeidede pakker er FSC MIX-sertifiserte og inneholder bare innblanding av gjenvunnet materiale og/eller materiale fra kontrollerte kilder (Controlled Wood).

loading
loading
loading
loading
loading