Levering og frakt

Leveringstid

Vår leveringstid er 2–6 arbeidsdager regnet fra dagen etter at du la inn bestillingen.

Er prisene inklusive merverdiavgift (mva.)?

Ja, alle priser er inklusive MVA. Foruten en fraktavgift på 79 kroner tilkommer ingen ytterligere skatter eller avgifter.

Sporing av forsendelser

Så snart pakken er overlevert til Bring, sendes det en leveringsbekreftelse til deg. I den e-posten vil du finne en link med et sporingsnummer (ID) for å følge ordren.

Hvordan sender dere varene?

Alle ordrer sendes i en spesialkonstruert forpakning for sikker og rask levering til deg.

Hva koster frakten?

Frakten koster 79 kroner. Ved bestillinger over kr 499 dekker vi frakten.

Kan leveringsadressen og fakturaadressen være forskjellige?

Så klart. Hvis du vil at varene skal sendes til en annen adresse enn fakturaadressen / din folkeregistrerte adresse, velger du en av følgende betalingsmåter: kortbetaling eller direkte betaling.

Hvor og når kan jeg hente bestillingen?

Bestillingen sendes til en postfilial (postkontor eller post i butikk) nær deg. Når pakken er klar for henting, vil du få en sms med sendingsnummer og informasjon om hvor du kan hente pakken.

Hva skjer hvis jeg ikke henter varene mine?

Du har 14 dager på deg til å hente pakken etter at du har fått varsel på sms. Etter det sendes pakken i retur til oss.

Åpent kjøp, retur og reklamasjon

Åpent kjøp

Vi garanterer 90 dagers åpent kjøp for alle produktene våre. Hvis du ikke er fornøyd med de mottatte produktene, eller hvis de rett og slett ikke oppfylte dine forventninger, har du alltid 90 dagers fri returrett forutsatt at produktene er i uforandret tilstand. Kontakt oss for å benytte deg av fri retur.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Slik returnerer du en vare: Vi står for fraktkostnaden hvis du følger nedenstående instrukser. Vi vil imidlertid ikke dekke leveringskostnader som måtte påløpe fordi du har valgt en annen leveringsmåte enn den vi tilbyr. 1. Kontakt oss per e-post og oppgi ordrenummer og returgrunn. Deretter vil vi sende deg en digital returseddel, som du må skrive ut. Returseddelen er forhåndsbetalt og adressert til Dear Sam Europe AB og skal klistres på ditt returpakken. Lever inn pakken til din lokale Bring-filial/servicested. Be om å få en kvittering på at returen er innlevert, og ta vare på kvitteringen. 2. Kontakt oss per e-post og oppgi ordrenummer og returgrunn. Vi vil deretter sende deg en forhåndsbetalt returseddel per e-post. Klistre returseddelen på returpakken og lever den til din lokale Bring-filial/servicested. Be om å få en kvittering på at returen er innlevert. Ta vare på kvitteringen. 3. Så fort vi har behandlet og godkjent returen, vil vi sende en returbekreftelse til den e-postadressen som du brukte ved bestillingen. Viktig: Varen skal returneres i samme tilstand som den var i ved levering til deg.

Reklamasjon

Dear Sam gir deg full erstatning i form av et nytt produkt hvis det konstateres en produksjonsfeil. Det er viktig å undersøke produktet nøye når man mottar det. Dersom et produkt er skadet eller på annet måte har mangler ved mottak, bør en reklamasjon (om mulig) meldes innen sju dager fra mottaket. Ved en eventuell tvist følger vi alltid Forbrukerrådets eller klagenemndas anbefalinger. Kontakte oss, så hjelper vi deg videre med saken din.

Betaling/Betalingsmåte

Hvordan betaler jeg?

Vi bruker Klarna Checkout, der du kan velge å betale med faktura, delbetaling, kortbetaling eller Klarna Betal direkte. Informasjon om de forskjellige betalingsmåtene finner du på Klarnas hjemmeside. Vennligst kontakt Klarna på telefon 21 01 89 91 hvis du har spørsmål angående Klarna Checkout.

Jeg vil bruke en rabattkode, hvordan gjør jeg det?

Eventuell rabattkode angis i feltet "Oppgi rabattkode" i kassen.

Hvordan vil jeg motta fakturaen?

Du vil motta fakturaen via e-post når ordren sendes fra vårt lager, dvs. når ordren din er ferdigbehandlet. Hvis du valgt å delbetale, vil kjøpet hos Dear Sam tas med på din samlede månedsfaktura via Klarna. Kontakt Klarna på telefon 21 01 89 91 ved spørsmål angående faktura/delbetaling.

Tilbakebetaling

For fullstendig informasjon, les våre Generelle vilkår angående tilbakebetaling.

Produktspørsmål

Plakater og kvalitet

Alle våre plakater trykkes på 240 g Multidesign Smooth White, som er et ubestrøket papir av høy kvalitet fra den franske papirprodusenten Clairefontaine. Papiret er arkivbestandig, dvs. at det ikke gulner med tiden. Miljøet er viktig for oss. Alle plakatene våre trykkes på papir som er miljømerket med FSC for ansvarlig skogbruk, og med EU Ecolabel. Trykkeriene våre er 100 % klimanøytrale, og all produksjon av plakater for dearsam.com er miljømerket med Svanen. Les mer om FSC og EU Ecolabel her.

Hvorfor finnes ikke alle motivene i alle størrelser?

Det kan være flere grunner til at et bestemt motiv ikke tilbys i alle størrelser. Det kan ha trykketekniske grunner eller skyldes at motivet ikke gjør seg godt i visse størrelser.

Rammer og kvalitet

Rammene våre er laget i Sverige av fingerskjøtt tørket fure eller eik. Alle rammer har opphengsringer på både kortsiden og langsiden.

Spesialkonstruerte kartonger

Alle bestillinger sendes i våre spesialkonstruerte pakker, alt for å garantere sikker og rask levering til deg.

Hvordan sikrer FSC et ansvarlig skogbruk?

Skogbruksertifisering i henhold til FSC innebærer at skogen håndteres i tråd med FSCs prinsipper og kriterier, slik de kommer til uttrykk i FSCs "Svenska skogsbruksstandard". Et FSC-sertifisert skogbruk tar hensyn til miljøverdien og sosiale omstendigheter. Biologisk mangfold, økologisk verdifulle miljøer og kulturminner beskyttes. Ansatte i skogbruket skal få tilbud om avtalefestede og sikre arbeidsbetingelser. Et ekspertteam med oppdrag fra FSC vurderer sosiale, økonomiske og miljømessige forhold. (Kilde: https://se.fsc.org/se-se/certifiering)

EU Ecolabel – EUs offisielle miljømerke

EU Ecolabel fungerer på samme måte som Svanen. Det er et miljømerke av type 1. Produkter som får bruke EU Ecolabel-merket, granskes ut fra et livssyklusperspektiv, fra råvare til avhending. Produktene må oppfylle strenge miljø-, funksjons- og kvalitetskrav. Kravene økes løpende. Ettersom Svanen er så godt etablert i Sverige, er det ikke så mange produkter med EU Ecolabel der. I enkelte andre europeiske land er tilbudet større. (Kilde: http://www.svanen.se/Vara-tva-markningar/EU-Ecolabel)

Ordrespørsmål

Hvordan vet jeg at dere har mottatt bestillingen min?

Som en bekreftelse på at ordren er mottatt sender vi en ordrebekreftelse til e-postadressen din så straks bestillingen er sendt.

Jeg har ikke fått en ordrebekreftelse

Hvis du er sikker på at du oppgitt riktig e-postadresse, men likevel ikke har mottatt en ordrebekreftelse, kan det skyldes en teknisk forsinkelse eller at bekreftelsen mot formodning har havnet i søppelpost-mappen din. Sjekk søppelpost-mappen. Du kan også logge inn på kontoen din og søke opp ordren for å sjekke at alt er i orden. Er du fortsatt usikker? Ikke nøl med å kontakte kundeservice, vi hjelper deg gjerne.

Hvor er ordren min?

Vår leveringstid er 1–3 arbeidsdager regnet fra dagen etter at du la inn bestillingen. På Brings hjemmeside kan du spore pakken ved hjelp av forsendelses-ID-en din.

Kan jeg endre leveringsadresse etter at ordren er lagt inn?

Leveringsadressen kan kanskje endres, avhengig av hvilken betalingsmåte du har valgt, og av hvor langt i leveringsprosessen ordren er kommet. Du kan når som helst kontakte kundeservice for å be om hjelp.

Kjøpet gikk igjennom med faktura som betalingsmåte. Kan jeg endre til kortkjøp i ettertid?

Har du gjennomført en bestilling og kommet til takk-siden, kan du dessverre ikke endre betalingsmåte. Hvis du ønsker å slette ordren og legge inn en ny bestilling med en annet betalingsmåte, ber vi deg kontakte oss. Vi hjelper deg!

Jeg vil annullere ordren min, hvordan går jeg frem?

Kontakt oss hvis du ønsker å slette en ordre. I våre åpningstider har vi mulighet til å gjøre endringer frem til varen er sendt fra vårt lager.

Er opplysningene mine sikre hos Dear Sam?

Dear Sam følger personopplysningsloven og øvrige lover og regler for å garantere at personopplysningene dine håndteres korrekt. Vi lover at vi vil behandle alle personopplysninger med største forsiktighet og ansvarlighet.